Dotjerajte svoj engleski!

November 19, 2016 Stanko Pantic No comments exist

Svi znamo da je engleski jezik danas neophodnost, a mi ga u našoj školi najradije opisujemo ovako: jezik koji vam je dovoljan.

Na ovom govornom području, većina odraslih ljudi je sa engleskim u odnosu „ni tamo, ni ovamo“. Čini li vam se da dobro razumijete, ali ne umijete da se izrazite? Čini li vam se da i kad se izrazite, razumjeli su vas, snašli ste se, ali nešto tu ipak ne štima? Zafali li vam ponekad neka riječ kad pokušavate da napišete email? Dešava li vam se da vas djeca pitaju za pomoć sa zadaćom iz engleskog, a vi shvatite da ne možete da im pomognete?

Za sve vas koji ste se prepoznali u nekom od ovih pitanja, u narednom periodu organizujemo dvomjesečne kurseve engleskog jezika koji će biti posvećeni snalaženju u najčešćim stvarnim životnim situacijama u kojima vam je engleski potreban. Podijeljen u 16 časova i 16 tema, ovaj kurs će vam pomoći da dotjerate svoj engleski na pravim mjestima, da usvojite vokabular koji vam je zaista od koristi, da naučite fraze koje će vam olakšati svaki sljedeći boravak u inostranstvu, a i da usput ponovite osnove gramatike.

Kursevi će se održavati u malim grupama, a od danas je otvoren upis za termine decembar – februar i februar – april. Upis je otvoren do popunjavanja mjesta.
Vaše je da nam se javite, dođete dva puta sedmično po 90 minuta na kafu i druženje, a naše da vas poslije dva mjeseca pošaljemo spremne u svijet. 🙂

Ne zaboravite da uz sve kurseve za odrasle u grupama koje broje preko tri učenika organizujemo besplatnu uslugu čuvanja djece starosti između 2 i 12 godina za vrijeme nastave. Dakle, povedite klince sa sobom! Dok vi učite engleski, sa vašom djecom će se družiti naša divna teta Ivona, u koju su, inače, sva djeca zaljubljena. 🙂

Za prijave i sve dodatne informacije, na raspolaganju vam stoji broj naš broj telefona 066 148 875 (+Viber, +WhatsApp), email adresa info@jeziciprice.com, stranica www.jeziciprice.com i, naravno, naša Facebook stranica.

S ljubavlju,

Jezici i Priče

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *